Aftensmad

Opskrift på krydrede spareribs

af Louise Dandanell Ørsted 20. juni 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
Her får du opskriften på lækre og krydrede spareribs - lav dem enten i ovnen eller på grillen

Krydrede spareribs (Tid: ca. 40 min.)

Det skal du bruge til de krydrede spareribs2 kg spareribsFriske krydderurterVil du være sikker på, at grill-aftenen bliver en succes, så kan du finde ti sikre tips lige her

Marinade:1 dl olieSaft fra 1 citronSkal fra ½ øko-citron1 bdt. persille10 stilke frisk mynte1 fed hvidløgSukker, salt og peberSkal du have gang i grillen, så kan du finde en masse opskrifter lige herSådan laver du krydrede spareribs

Tænd ovnen på 200 grader.Blend olie, citronsaft og -skal, persille, mynte og hvidløg og smag til med sukker, salt og peber.Skær spareribsene i mindre stykker og læg dem i en gryde.Hæld netop dækkende vand over, kog op og lad benene koge i ca. 5 min.Hæld vandet fra og afkøl. Skær dem i enkelte stykker og vend i marinaden.Læg dem på en bageplade og grill dem på begge sider i ovnen, til de tager farve.Anret på et fad og pynt med krydderurter. Hvad synes du om denne opskrift?Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.