Mad
2. marts 2022

Omelet med gedeost, svampe og purløg

Gedeost og svampe er et skønt match. Hvis du ikke er fan af gedeost, kan du erstatte den med smuldret feta. Her får du opskriften på omelet med gedeost, svampe og purløg
Af: Emma Martiny
omelet

Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com

Gedeost og svampe er et skønt match. Hvis du ikke er fan af gedeost, kan du erstatte den med smuldret feta. Her får du opskriften på omelet med gedeost, svampe og purløg
4 personer
Tid i alt 40 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 250 g blandede svampe
  • smør til stegning
  • 6 æg
  • 1 dl mælk
  • 1 bdt. purløg
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 rulle gedeost

TIL SERVERING

  • rugbrød
  • 60 g rucola 
Annonce

Tænd ovnen på 175°, og find en pande frem, som kan tåle at komme i ovnen. Rens svampene, og skær dem i grove stykker. Steg svampene gyldne i smør på panden, og krydr let med salt og peber. Pisk æg og mælk sammen. Krydr med finthakket purløg, salt og peber. Hæld æggemassen på panden, og rør rundt, så svampene fordeler sig. Skær gedeosten i skiver, og fordel dem i æggemassen. Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast. Servér med ristet rugbrød og rucola.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.