
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Tænd ovnen på 175°, og find en pande frem, som kan tåle at komme i ovnen. Rens svampene, og skær dem i grove stykker. Steg svampene gyldne i smør på panden, og krydr let med salt og peber. Pisk æg og mælk sammen. Krydr med finthakket purløg, salt og peber. Hæld æggemassen på panden, og rør rundt, så svampene fordeler sig. Skær gedeosten i skiver, og fordel dem i æggemassen. Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast. Servér med ristet rugbrød og rucola.
PRØV OGSÅ: Omelet med stegte kantareller
TIP: Fordel stegte svampe, æggemasse og ost i et smurt ovnfast fad, hvis din pande ikke kan tåle at komme i ovnen.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Tacos med avocado og mango-bønne-salsa – Få opskriften her (link fjernet)
Tirsdag: Kyllingelår og broccolisalat med druer – Få opskriften her (link fjernet)
Torsdag: Lakselasagne med ricotta og spinat – Få opskriften her
Fredag: Krydret lammeculotte med aubergine-dip og pitabrød – Få opskriften her (link fjernet)
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.