
Aftensmad
1. Brun ribbenene i olie i en dyb sauterepande eller gryde. Tilsæt 1 dl barbecuesauce, øl, salt, peber og evt. vand, så ribbenene er dækket. Lad det simre i ca. 1 time og 15 minutter, afhængig af ribbenenes størrelse. Tag ribbenene op, og pensl dem med den resterende barbecuesauce. Steg dem herefter kort på en grill eller (grill)pande.
2. STEGT SPIDSKÅL: Skyl spidskålen, og skær den i 8 både på langs. Dryp med olie, og riv citronskal over. Steg dem et par minutter på hver side på en grill eller (grill)pande. 3. MAJSSALAT: Pil og hak løg. Steg bacon i 2 minutter på en tør pande, og tilsæt løg. Lad det stege i et par minutter. Rens peberfrugten, og skær den i tern. Lad peberfrugt, majs og smør stege med på panden i 5 minutter. Krydr med salt og peber. Vend friskhakket persille i. Servér majssalaten til spareribs og spidskål. PRØV OGSÅ: BBQ-spareribs med søde kartofler