Aftensmad

Nudler med thaikarry, kylling og peanuts

af Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen 20. februar 2014
Til 4 personerDet skal du bruge:Tip!Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.400 g nudler2 spsk madolie600 g kyllinginderfilet1

Til 4 personerDet skal du bruge:

Tip!

Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.

400 g nudler2 spsk madolie600 g kyllinginderfilet1 spsk soyasauce1 tsk orientalsk sesamolie3-4 forårsløg1 bakke babymajs1 courgette1 rød peberfrugt50 g peanutsfrisk koriander efter ønske Sauce:½ hønsebouillonterning2 dl vand2 tsk rød thai karrypasta3 spsk ketchup1 spsk orientalsk sesamolie2 tsk saucejævnerSådan gør du:Tilberedningstid ca. 30 minutter1. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat 1 tsk salt i 4 min. uden låg. Hæld dem i en sigte og spul dem med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.2. Vend kødet i soyasauce og halvdelen af sesamolien.3. Rens og istandgør grøntsagerne. Forårsløgene skæres i stykker på ca. 2½ cm, babymajs, peberfrugt og courgetten skæres i tern på 1 cm.4. Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål - pas på karrypastaen er stærk.5. Varm olien i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet ca. 2 minutter heri. Tilsæt forårsløg, majs, courgette og peberfrugt og lynsteg 2 minutter til.6. Tilsæt derpå saucen og lad retten koge i 2 minutter. Tilsæt nudlerne og bland alle ingredienserne godt sammen.7. Servér omgående med et drys peanuts og friske koriander. Næringsindhold pr. person:Energi: 3485 KJ (833Kcal)Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)Protein 728 174 21Kulhydrat 1816 434 52Fedt 941 225 27Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.