Nudelsalat med okseskiver og spicy dressing
Tid: 35 minutter
Antal: 4 personer
DET SKAL DU BRUGE
4 oksebøffer
lidt olivenolie til stegning
2 modne avocadoer
1 bundt koriander
200 g nudler
½ hvidkål
4 gulerødder
200 g edamamebønner uden bælg, fra frost
DRESSING
½ cm frisk ingefær
2-3 fed hvidløg
2 spsk. honning
½ dl sojasauce
½ dl sesam eller olivenolie
saft af ½ limefrugt
1 tsk. sambal oelek
PRØV OGSÅ:
Nudelsalat med kyllingespyd
Opskrift - sådan laver du nudelsalat med okseskiver og spicy dressing
1. DRESSING: Skræl og riv ingefær, og pil og riv hvidløg. Rør det sammen med de øvrige ingredienser til dressingen.
2. Kog nudler efter anvisningen på pakken, og skyl dem i koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Snit hvidkål i lange, smalle strimler. Skræl og skær gulerødder i tynde stave. Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en skål, så de tør op. Bland hvidkål, gulerødder, edamamebønner og nudler i en skål. Vend dressingen i. Steg bøfferne i olie på en pande i ca. 3 minutter på hver side. Skær dem i tynde skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Hak koriander groft. Fordel bøfskiver, avocado og koriander oven på nudelsalaten, og servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Dhal med kokos og aubergine – få opskriften her
Tirsdag: Tomatsuppe med oksekødboller og croutoner – få opskriften her
Onsdag: Æggewraps med laks og avocado – få opskriften her
Torsdag: Rugbrødssandwich med hønsesalat – få opskriften her
