nudelsalat
Aftensmad

Nudelsalat med kyllingespyd

27. juli 2016
af Marie Melchior
Foto: Line Falck
Let og lækker hverdagsret. Lad evt. kyllingekødet marinere i hoisinsauce allerede fra morgenstunden, så tager det kun en halv time. Her får du opskriften på nudelsalat med kyllingespyd

Nudelsalat med kyllingespyd til 4 personer

Tid: 30 minutter. Marinering, kyllingefilet: 30 minutter   DET SKAL DU BRUGE 600 g kyllingeinderfilet 3 spsk. hoisinsauce trægrillspyd   FRISK NUDELSALAT 125 g nudler ½ bundt forårsløg 1 agurk 4 gulerødder 250 g kinaradise 100 g saltede peanuts saft af 1 limefrugt 4 spsk. ristet sesamolie 1 bundt frisk koriander   PRØV OGSÅ: Bøf med nudelsalat og ristede ris  

Opskrift - sådan laver du nudelsalat med kyllingespyd 

  1. Sæt kyllingefileterne på spyd, og læg dem i et fad. Vend spyddene rundt med hoisinsauce, og lad dem marinere på køl i 30 minutter. Steg kyllingespyddene på en (grill)pande i 4 minutter på hver side.   2. FRISK NUDELSALAT: Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakken, og skyl dem i koldt vand. Rens forårsløg, og snit dem i mindre stykker. Skyl agurken. Skræl gulerødder og kinaradise. Skær agurk, gulerødder og kinaradise i lange, tynde strimler med en spiral slicer, på mandolinjern eller med en skarp køkkenkniv. Rist peanuts på en tør pande, til de får farve. Afkøl nødderne, og hak dem groft. Bland nudler og grøntsager, og dryp med limesaft og sesamolie. Pynt med hakkede peanuts og korianderblade. Anret med kyllingespyd, og servér.

 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS OPSKRIFTER

Tirsdag: Lammekoteletter og bulgursalat med vandmelon - Få opskriften her

Onsdag: Ærtesuppe med gedeost-crostini - Få opskriften her

Torsdag: Røget makrel og speltsalat med friske ærter - Få opskriften her

Fredag: Ribeye og grillet hjertesalat med kærnemælksdressing - Få opskriften her

Læs også