
Underholdning
TID: 45 MIN.
Opskriften er til 4 PERS.
200 g bacon i terninger
1 løg
1 svinemørbrad
200 g cocktailpølser
2 tsk paprika
Salt, friskkværnet peber
2 spsk tomatpuré
3 dl bouillon
2½ dl fløde
MOS:
3 bagekartofler
40 g smør
½ dl mælk
Salt
PYNT:
1 spsk paprika
4 spsk hakket persille
Steg baconen gylden og sprød i en varm gryde.
Pil og skær løget i fine terninger.
Puds mørbraden for sener og fedt og skær den i rustikke skiver.
Rist kødet, løget og pølserne i gryden med bacon, krydr med paprika, salt og peber.
Tilsæt tomatpuré, bouillon og fløde. Lad retten småkoge i 10 min.
Skræl og skær kartoflerne i terninger. Kog dem møre og mos med smør, mælk og salt.
Server kartoffelmosen til mørbradgryden sammen med et drys paprika og persille.