Aftensmad

Minifrikadeller med tatarsauce

af Beagle Iuel-Brockdorff 9. juni 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
En frisk lille ret med frikadeller, der kan fungere ganske fremragende som forret

Til 2 pers.

10-12 små frikadeller10-12 skiver squash3-4 cherrytomater

Tatarsauce:1 hårdkogt æg1 stor spsk god mayonnaise1 lille spsk kapersLidt purløg

Flere retter til buffetten:

 

 

Butterdej med pære og blåskimmelost Kartoffelsalat med kylling, ærter og avocado Middelhavssalat med feta og oliven

Wraps-hapsereMinitærter med jordbær

Start med saucen: Hårdkog ægget, køl det af og hak det, evt. i æggedeler på kryds og på tværs.

Rør ægget med mayonnaise, kapers og hakket purløg.

Smag til med salt og peber.

Lun frikadellerne og læg dem på squashskiverne.

Pynt med et stykke cherrytomat på hver og stik en tandstikker igennem.

Server med tatarsaucen og evt. brød til.

TIP:Du kan købe frikadellerne færdige eller lave dem selv.