
Der er ikke mange grøntsager i en klassisk mac’n’cheese, men her er dog tilsat friske tomater og basilikum. Servér en grøn salat til.
1. Kog makaronien efter anvisningen på pakken.
2. Tomatsauce: Skyl tomaterne. Pil hvidløget. Blend tomater, hvidløg, basilikum, soltørrede tomater, salt og peber i en foodprocessor. Tilsæt parmesan, fløde, eddike og friskrevet muskatnød, og kør blandingen til en jævn sauce.
3. Hæld makaronien i et dørslag (gem lidt af kogevandet), og lad den dryppe af. Hæld makaronien tilbage i gryden, og hæld tomatsaucen over. Tilsæt evt. lidt af kogevandet. Fordel det hele i et ovnfast fad, og smuldr mozzarellaen over. Blend brødet til krummer i foodprocessoren, og bland det med parmesan og timianblade. Drys det over retten, og dryp med lidt olivenolie. Bag retten i ovnen ved 200° i ca. 15 minutter, til overfladen er gylden og sprød. Servér med friskrevet parmesan og en grøn salat.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.