Aftensmad

Majspandekager med guacamole og gris

Af Louisa Lorang 1. juli 2021
Ugens onsdagsopskrift er majspandekager med guacamole og gris. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 40 min

Det skal du bruge

  • 2 dl majsmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 æg
  • 1 dl vand
  • 1 majskolbe
  • lidt olie til stegning
  • salt

Guacamole

  • 1 fed hvidløg
  • 3 modne avokadoer
  • 2 spsk. finthakkede rødløg
  • ¼ dl limesaft
  • 1 tsk. finthakket grøn chili

Kød

  • 300 g svinekød i strimler
  • olivenolie
  • lidt tørret oregano

Topping

  • masser af plukket koriander
  • hakket grøn chili
  • blandet salat

Opskrift - sådan laver du majspandekager med guacamole og gris

  1. Bland majsmelet med bagepulver, æg, vand og salt. Skær majsene af kolben, og bland dem i dejen.
  2. Steg små, tykke pandekager i lidt olie på en varm pande.
  3. Gnid en skål med hvidløg. Flæk avokadoerne, og skrab kødet ud med en ske.
  4. Mós avokadokødet med en gaffel, og rør det med rødløg, limesaft, chili og salt. Smag til.
  5. Steg kødet i lidt olie på en varm pande, og krydr med salt og oregano.
  6. Anret pandekagerne toppet med guacamole, kød, koriander og chili efter smag.
  7. Servér straks med blandet salat til.

 

TIP: Sæt evt. kikærter i blød til torsdag.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Kyllingebryst med grov sennepssauce - få opskriften her

TIRSDAG: Ristede havtaskekæber med lynsyltede tomater - få opskriften her

TORSDAG: Græskar-kikærte-curry - få opskriften her

FREDAG: Kalveruller med citron og oregano - få opskriften her