madplan
Aftensmad

Madplan: Torsk, pizza og tagliata

af Emma Martiny 25. april 2019
Foto: Winnie Methmann
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have torsk med rustik auberginesauce, pizza med rødbede og ricotta og tagliata med ovnbagte kartofler. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Torsk med rustik auberginesauce - Få opskriften her

Tirsdag: Pizza med rødbede og ricotta - Få opskriften her

Onsdag: Blomkålskarry med sprøde kikærter - Få opskriften her

Torsdag: Pappardellepasta med svampe-ragout - Få opskriften her

Fredag: Tagliata med ovnbagte kartofler - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK:  600 g torskefilet 600 g oksemørbrad   FRUGT OG GRØNT: 1 kg kartofler 4 løg 7 fed hvidløg 1 blomkål 3 auberginer 3 store rødbeder 2 stilke bladselleri 250 g portobellosvampe 250 g champignoner 100 g kejserhatte 125 g rucola 500 g cherrytomater 2 limefrugter 1 usprøjtet citron 3 cm frisk ingefær 1 bundt frisk timian 1 bundt bredbladet persille 3 stilke frisk rosmarin 1 bundt frisk koriander  
  FERSKVARER OG KOLONIAL:  175 g parmesan 2½ dl ricotta 2 dl græsk yoghurt 10 % 4 spsk. smør 20 g gær 650 g hvedemel, f.eks. tipo 00 500 g friske lasagneplader 100 g pinjekerner 1 dåse hakkede tomater 1 spsk. kapers 360 g grønne oliven 1 dl rosiner 3 ansjoser 2 spsk. rødvinseddike 2 spsk. balsamicoeddike ½ spsk. rød karrypasta 1 dåse kokosmælk 140 g koncentreret tomatpuré 1 dåse kikærter 4 dl basmatiris 1 flute 1 dl hvidvin 2 dl grøntsagsbouillon 175 g aioli 1 spsk. karry 2 spsk. garam masala   DU SKAL OGSÅ BRUGE:  olivenolie salt og peber 1 tsk. sukker 1 tsk. flagesalt