Aftensmad

Madplan: Salat med kylling og bacon

af Louisa Lorang 14. marts 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er salat med kylling og bacon. Få opskriften her

Jeg kan godt lide korn i mine salater, så denne her er en alt i én-middag, som ikke behøver brød.

Salat med kylling og bacon til 2 personer (30 min.)

1 dl perlebyg2 kyllingebrysterlidt olivenolie til stegning2 spsk. citronsaft1 spsk. flydende honningsalt

SALAT:3 spsk. citronsaft1 spsk. flydende honning3 spsk. olivenolie2 hjertesalater, plukkede1 agurk i halvmåner2 spsk. finthakket rødløg100 g fetasalt og peber

Skyl perlebyggen, og kom den i kogende usaltet vand. Kog den mør, ca. 15 minutter. Salt den, og lad den trække i yderligere et par minutter.

Skær kyllingen i strimler, og steg den gylden og gennemstegt i lidt olivenolie på en varm pande. Kom citronsaft og honning på, og lad det simre ganske kort, så honningen ikke brænder. Smag til med salt.

Rør citronsaft, honning og olivenolie sammen. Vend salat, agurk og løg med dressingen. Anret salaten toppet med kylling og brud af feta. Krydr med salt og peber, og servér straks.

TIP: Du kan naturligvis også bruge perlerug, perlespelt eller endda quinoa.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag