madplan
Aftensmad

Madplan: Laksebøffer, pandekager og kyllingegryde

af Emma Martiny 12. oktober 2017
Foto: Nina Malling, skovdalnordic.com
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have laksebøffer med græskarsalat, kikærte-pandekager med bagt aubergine og myntedressing og kyllingegryde med chorizo og oliven. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: One-pot pasta med tomater og chorizo – Få opskriften her

Tirsdag: Chili con carne med fyldte bagekartofler – Få opskriften her

Onsdag: Laksebøffer med græskarsalat – Få opskriften her

Torsdag: Kikærte-pandekager med bagt aubergine og myntedressing – Få opskriften her

Fredag: Kyllingegryde med chorizo og oliven – Få opskriften her

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

Kød og fisk 400 g hakket oksekød 400 g kyllingebrystfilet 4 laksebøffer eller laksefileter 200 g chorizo   Frugt og grøntsager 4 store bagekartofler 4 løg 11 fed hvidløg 1½ frisk rød chili 250 g cherrytomater 1 hokkaidogræskar 2 auberginer 1 avocado 150 g cherrytomater  2 usprøjtede citroner 1 granatæble 1 bundt mynte 1 bundt oregano eller basilikum 1 bundt bredbladet persille   Ferskvarer og kolonial 2 æg 20 g parmesan  150 g feta 1 bøtte cremefraiche  400 g fettuccine 4 dåser hakkede tomater 280 g tomatpuré 2 dåser kidneybønner 1 dåse kikærter 7½ dl grøntsagsbouillon evt. 1 terning oksebouillon  1½ dl tahin 1 dl rødvin 30 g mørk chokolade 50 g mandler  150 g oliven uden sten 1 groft brød 2 laurbærblade  2 spsk. paprika, gerne røget 1 tsk. kanel 1 spsk. stødt spidskommen 1 spsk. tørret oregano ½ spsk. tørret rosmarin   Du skal også bruge olivenolie smør til stegning salt og friskkværnet peber  1 dl groft salt rødvinseddike hvedemel (2 spsk.) honning