madplan
Aftensmad

Madplan: Laks, suppe og coq au vin

af Emma Martiny 27. september 2018
Foto: Winnie Methmann
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have frisk pasta med laks og spinat, gulerodssuppe med sort quinoa og coq au vin med kartoffelmos. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

 

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Frisk pasta med laks og spinat – Få opskriften her

Tirsdag: Bygkernesalat med hasselback-butternut og brunet smør - Få opskriften her

Onsdag: Gulerodssuppe med sort quinoa - Få opskriften her

Torsdag: Thai beef-bowl med mango - Få opskriften her

Fredag: Coq au vin med kartoffelmos - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK 500 g fersk laksefilet  500 g oksekød i strimler 1 hel kylling, parteret 150 g bacon i et helt stykke  
  FRUGT OG GRØNTSAGER 6 løg 1 kg gulerødder 3 pastinakrødder 1 kg kartofler 250 g champignoner 10 fed hvidløg 1 lille bakke frisk ingefær 250 g frisk spinat 1 bakke blandet salat 1 usprøjtet citron 1 moden mango 1 bundt forårsløg 1-2 modne avocadoer 1 butternutsquash 1 håndfuld salvieblade  1 håndfuld skovsyre 1 bundt frisk basilikum 1 bundt frisk koriander 2 håndfulde timiankviste   FERSKVARER OG KOLONIAL  30 g parmesan 150 g smør 4,50 dl piskefløde ½-1 dl mælk  1 dl cremefraiche 18 % 500 g friske lasagneplader 4 dl bygkerner 500 g ris 2 dl sort quinoa 25 g hasselnødder 1 dl sesamfrø 1 dl sojasauce 1 dl sesamolie 5 laurbærblade 3 hele nelliker 10 hele peberkorn ½-1 groft brød   DU SKAL OGSÅ BRUGE  rørsukker olivenolie hvidvinseddike ahornsirup salt og friskkværnet peber  grøntsags- eller hønsebouillon  1 flaske rødvin, f.eks. Bourgogne