madplan
Aftensmad

Madplan: Kulmule, toast og mørbrad

af Emma Martiny 6. april 2017
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have sprødstegt kulmule med polenta og spinat, omvendt toast med pesto og vesterhavsost og pestofyldt mørbrad med knuste kartofler. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

feminas madplan i denne uge byder på

Mandag: Spaghetti med linse-bolognese – få opskriften her

Tirsdag: Sprødstegt kulmule med polenta og spinat – få opskriften her

Onsdag: Kyllingelår med polentafritter, bagte tomater og aïoli – få opskriften her

Torsdag: Omvendt toast med pesto og vesterhavsost – få opskriften her

Fredag: Pestofyldt mørbrad med knuste kartofler – få opskriften her

 

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK 1 svinemørbrad 4 hele kyllingelår (med overlår) 500 g kulmulefilet  250 g serranoskinke (ca. 16 skriver)  100 g bacon i skiver   FRUGT OG GRØNTSAGER 250 g svampe, f.eks. champignoner 1 stort løg 1 hvidløg 1 stor gulerod 1 kg små kartofler 200 g frisk spinat 500 g cherrytomater  1 citron 75 g rucola 1 bøtte timian 1 bøtte basilikum 1 bundt bredbladet persille 200 g frosne majs   FERSKVARER OG KOLONIAL 200 g Vesterhavsost fra Thise (eller anden gouda-ost) 150 g parmesan 1 æg 2 dåser grønne linser 1 dåse hakkede tomater 140 g tomatpuré 400 g tørret fuldkornsspaghetti 500 g majsgryn til polenta, f.eks. fra Urtekram 100 g mandler 1 godt surdejsbrød dijonsennep evt. grøn pesto evt. aioli   DU SKAL OGSÅ BRUGE olivenolie smagsneutral olie smør (til stegning) rødvinseddike balsamicoeddike grøntsagsbouillon tørret basilikum tørret oregano salt og friskkværnet peber