madplan
Aftensmad

Madplan: Kulmule, quesadillas og kalvemørbrad

af Emma Martiny 26. juli 2018
Foto: Winnie Methmann
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have fuldkornspaneret kulmule med fyldte porrer, quesadillas med gedeost, spinat og sorte bønner og kalvemørbrad med fennikel, jordskokker og brombærsauce. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

 

 

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Fuldkornspaneret kulmule med fyldte porrer – Få opskriften her

Tirsdag: Kartoffelpizza med persillepesto, mozzarella og pancetta – Få opskriften her

Onsdag: Herbs de Provence-kyllingelår med ratatouille-salat – Få opskriften her

Torsdag: Quesadillas med gedeost, spinat og sorte bønner – Få opskriften her

Fredag: Kalvemørbrad med fennikel, jordskokker og brombærsauce – Få opskriften her

 

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK 4 stykker kulmule 100 g pancetta eller anden italiensk skinke 4 kyllingelår 800 g kalvemørbrad   FRUGT OG GRØNTSAGER 500 g nye kartofler 2 bagekartofler 500 g jordskokker 1 bundt nye gulerødder 4 porrer 3 forårsløg 3 fed hvidløg 2 citroner, heraf mindst 1 usprøjtet 3 rødløg 2 små løg 100 g bredbladet persille 1 håndfuld frisk oregano 2 håndfulde frisk timian 1 bundt frisk koriander 1 squash 1 aubergine 2 røde peberfrugter 250 g cherrytomater 100 g rucola 200 g frisk spinat 2 modne avocadoer 2 limefrugter 1 spidskål 2 bakker brombær 2 fennikler 1 appelsin   FERSKVARER OG KOLONIAL 1 æg 20 g gær 70 g smør 200 g frisk gedeost 250 g bøffelmozzarella 25 g parmesan 1 dl fuldkornsmel ½ dl græskarkerner 1 lille glas kapers 650 g hvedemel, f.eks. Tipo 00 100 g mandler 1 brød 8 små tortillas 2 dl brune ris 1 dåse sorte bønner 5 skiver jalapenos fra glas 1 pose rodfrugtchips   DU SKAL OGSÅ BRUGE olivenolie salt og friskkværnet peber sukker herbes de Provence  tørret oregano tørret rosmarin balsamicoeddike bouillon majsstivelse (f.eks. Maizena)