madplan
Aftensmad

Madplan: Frikadeller, mac'n'cheese og fiskesuppe

af Emma Martiny 9. november 2017
Foto: Nina Malling, skovdalnordic.com
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have frikadeller med råkost og sellerifritter, mac’n’cheese med blomkål og fiskesuppe med kulmule og krebsehaler. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Lun quinoasalat med pitachips og yoghurtdip – Få opskriften her

Tirsdag: Frikadeller med råkost og sellerifritter – Få opskriften her

Onsdag: Mac’n’cheese med blomkål – Få opskriften her

Torsdag: Grønkåls-cæsarsalat med kylling – Få opskriften her

Fredag: Fiskesuppe med kulmule og krebsehaler – Få opskriften her

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

Kød og fisk 500 kg hakket kalve- og flæskekød 4 kyllingebrystfileter 500 g kulmule uden skind og ben 250 g krebsehaler   Frugt og grøntsager 1 æble 2 appelsiner 4½ citroner 2 løg 2 fed hvidløg 300 g kartofler 4 store gulerødder 1 stor knoldselleri 1 stort blomkål 4 peberfrugter 2 porrer 50 g rucola 150 g frisk spinat 10 stilke frisk grønkål 2 bundt persille 1 bundt dild  
  Ferskvarer og kolonial 3 æg 1 dl græsk yoghurt  1 dl mælk 1½ dl piskefløde 1 pakke smør 150 g fetaost 250 ml ricotta 100 g parmesan 250 g frisk mozzarella 1 dl finvalsede havregryn 300 g quinoa 300 g makaroni  1 glas tomatpuré 1 glas kalamataoliven 75 g rosiner 4 pitabrød 3 dl hvidvin 1 brød   Du skal også bruge 6 spsk. olivenolie Salt og friskkværnet peber 1 knsp. friskrevet muskatnød