Aftensmad

Lun broccolisalat med nudler og tofu

af Louisa Lorang 10. maj 2012
Foto: Anders Schønnemann
Broccolisalat med nudler og tofu er en sund og nærende salat. Få opskriften her

Køb fast, røget tofu i helsekosten til din broccolisalat. Kan du ikke skaffe den røgede, kan du sagtens bruge den urøgede. 

Broccolisalat til 2 personer:

500 g broccolisalt200 g fast tofu, gerne røgetlidt olie til stegningevt. lidt soja75 g cashewnødderlidt olie til stegning100 g nudler, gerne udonnudler 

Endvidere:

2 spsk. revet ingefær1½ spsk. flydende honning6 spsk. soja½ bundt koriander 

Sådan laver du broccolisalat:

Del broccolien i buketter, og damp dem i saltet vand. De skal bare have et minut eller tre når de er til broccolisalat. Skyl dem kort i koldt vand, og lad dem dryppe af.Skær tofuen i terninger, og rist den gylden i olie på en varm pande, det tager 4-5 minutter. Kom en smule soja på den, hvis den ikke er røget.Rist cashewnødderne i lidt olie, til de er let gyldne.Kog nudlerne møre i 3-4 minutter (eller efter anvisningen på pakken).Rør ingefær, honning og soja sammen. Vend nudler, broccoli og tofu med dressingen, og anret din broccolisalat toppet med koriander og cashews. Servér din broccolisalat straks.