
1. Rens aubergine, squash og peberfrugt, og skær dem i grove stykker. Steg dem i olie i en gryde sammen med hakket hvidløg, og krydr med salt, peber og oregano. Tilsæt hakkede tomater, og lad det simre i 10 minutter.
2. KØDSAUCE: Pil og hak løg. Steg det i olie i en gryde. Tilsæt kødet, lidt ad gangen, og steg det lysebrunt. Krydr med oregano, salt og peber. Tilsæt hakkede tomater og bouillon, og lad kødsaucen simre i 20 minutter. Bland kødsaucen med grøntsagssaucen.
3. Læg et lag kød- og grøntsagssauce i bunden af et smurt ovnfad (20 x 20 cm), fordel Mornaysauce over, og læg lasagneplader ovenpå. Gentag, og slut af med ost. Bag lasagnen i ovnen ved 180° i ca. 35 minutter.
4. GRØN SALAT: Skyl og snit salaten. Hak løg fint. Bland olie, eddike, sennep og salt, og dryp det over salaten.