

Kyllingelår med waldorfsalat
Kyllingelår:
- 4 kyllingeoverlår
- 1 spsk. Olivenolie
- Salt og peber
Waldorfsalat:
- 4 stilke bladselleri
- 2 æbler
- 300 g stenfri vindruer
- 75 g valnøddekerner
Yoghurtdressing:
- ½ usprøjtet citron
- 1 dl græsk yoghurt 10 %
- 1 dl piskefløde
- 1 tsk. Honning
- Salt og peber
Til servering:
- 1 groft brød
Opskrift – sådan laver du kyllingelår med waldorfsalat
Tænd ovnen på 200°. Smør kyllingelårene ind i olie, og krydr med salt og peber. Læg lårene i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i 35-40 minutter, indtil kødet er gennemstegt og skindet sprødt.
Waldorfsalat: Rens og skær bladselleri i tynde skiver. Skyl og skær æbler i tern. Skyl og halvér vindruerne, og bland dem sammen med bladselleri og æbler i en skål. Rist valnøddekernerne let på en tør pande, og stil dem til side.
Yoghurtdressing: Riv citronskallen fint, og pres citronsaften. Rør citronskal og -saft sammen med de øvrige ingredienser, og vend dressingen i waldorfsalaten. Drys med ristede valnødder.
Servering: Servér kyllingelår med waldorfsalat og groft brød.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplaner.
