
Tænd ovnen på 200°. Gnid kyllingelårene med olivenolie, timian, salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen i ca. 35 minutter, eller indtil kyllingelårene er gennemstegt.
Tilbehør: Kog speltkernerne efter anvisningen på posen.
Peberfrugt-caprese:
Rens peberfrugterne, og skær dem i kvarte.
Hæld lagen fra artiskokhjerterne, og halvér dem.
Fordel peberfrugter og artiskokhjerter på en bageplade med bagepapir. Vend dem med halvdelen af olien, og krydr med salt og peber.
Sæt bagepladen i ovnen i 30 minutter (sammen med kyllingen), til peberfrugterne er møre og let gyldne. Fordel peberfrugt og artiskokhjerter på et fad, og riv mozzarella over i mindre stykker.
Dryp med resten af olien og balsamico, og pynt med basilikum.
Servér kyllingelår med speltkerner og peberfrugt-caprese.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Tigerrejer med nudler i peanutbuttersauce - Få opskriften her
Onsdag: Fladbrødspizza med feta og æg - Få opskriften her
Torsdag: Mexicansk picadillo - Få opskriften her
Fredag: Saltimbocca og lun bønnesalat med svampe - Få opskriften her