
Aftensmad
Opskrift - sådan laver du kyllingefad med pikantsauce
Tænd ovnen på 180°. Steg bacon sprød på en stor pande, og lad ternene dryppe af på fedtsugende papir. Krydr kyllingekødet godt med salt og peber, og brun dem i baconfedtet på panden. Læg kyllingen over i et ovnfast fad, og drys bacon over. Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Steg begge dele på panden i smør. Rens peberfrugter, og skær dem i tern. Rens champignoner, og skær dem i skiver. Lad peberfrugter og svampe stege med på panden. Tilsæt finthakket timian. Lad det hele stege, til det tager farve. Rør hakkede tomater, tomatpuré, pikantost og fløde i panden. Smag til med salt og peber, og fordel saucen i fadet. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter. Tilbehør: Kog ris efter pakkens anvisning. Drys timian over den færdige ret, og servér med ris til.Mandag: Sandwich med tunsalat
Tirsdag: Kyllingefad med pikantsauce
Onsdag: Spanakopita-tærte
Torsdag: Fettuccine med salsiccia og salvie
Fredag: Burger med bearnaisemayo