Mad
30. juni 2021

Kyllingebryst med grov sennepssauce

Ugens mandagsopskrift er kyllingebryst med grov sennepssauce. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1330-mad-mandag.jpg
Ugens mandagsopskrift er kyllingebryst med grov sennepssauce. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 20 min

Det skal du bruge

  • 2 kyllingebryster
  • lidt olivenolie
  • salt

Salat

  • 3-4 babyfennikler
  • 1 hjertesalat, snittet
  • ½ radicchiosalat, snittet
  • olivenolie
  • mild eddike
  • salt og peber

Sauce

  • 2 spsk. finthakket løg
  • olivenolie
  • 1 spsk. grov sennep
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 2 dl fløde
  • salt og peber

Tilbehør

  • kogte kartofler
Annonce

Opskrift - sådan laver du kyllingebryst med grov sennepssauce

  1. Steg kyllingebrysterne i lidt olivenolie på en varm pande, til de er gennemstegte og gyldne. Krydr med salt og peber.
  2. Snit imens fenniklerne i både. Vend dem med salaterne og rigeligt god olivenolie, lidt mild eddike og salt og peber.
  3. Tag kyllingen af panden. Kom løg på, og lad dem sautere kort. Tilsæt begge slags sennep og fløde, og lad saucen koge op. Smag til med salt og peber.
  4. Servér stegt kylling med kogte kartofler, salat og sennepssauce.

TIP: Kan du ikke få små fennikler, kan en enkelt stor bruges – men sørg for at skære den tyndt.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.