kylling og grøntsager i grøn karry
Aftensmad

Kylling og grøntsager i grøn karry

af Camilla Biesbjerg Markussen 10. oktober 2019
Foto: Columbus Leth
En dejligt spicy wokret, som du selvfølgelig selv bestemmer styrken på alt efter doseringen af karrypasta. Her får du opskriften på kylling og grøntsager i grøn karry.
Tid: 25 minutter Antal personer: 4   DET SKAL DU BRUGE 500 g kyllingebrystfilet 2 spsk. olivenolie til stegning 4 gulerødder 2 porrer 300 g broccoli 1 spsk. grøn karrypasta 1 dl grøntsagsbouillon 1 dåse kokosmælk 2 spsk. citronsaft Salt og peber   Tilbehør: 4 dl ris (f.eks. jasminris) 1 håndfuld kruspersille  
 

Opskrift - sådan laver du kylling og grøntsager i grøn karry

1. Skær kyllingefileterne i tern. 2. Steg dem i halvdelen af olien i en wok eller dyb pande i ca. 5 minutter. Tag kødet op, og læg det på en tallerken. 3. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Skyl broccoli, og skær den i små buketter. Lynsteg grøntsagerne i resten af olien i ca. 2 minutter. Tilsæt karrypasta, og steg videre i 1 minut. Læg kødet tilbage i wokken sammen med bouillon og kokosmælk, og bring saucen i kog. Skru ned til middel varme, og varm retten godt igennem i 5 minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber. 4. Tilbehør: Kog ris efter pakkens anvisning. 5. Servering: Anret kylling og grøntsager i grøn karry oven på ris, og drys med hakket persille.   Få indkøbslisten til hele ugen her     UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Stegt laks med frisk pasta og porrer i citronfløde - Få opskriften her

Tirsdag: Mac and cheese med spinat og broccoli - Få opskriften her

Torsdag: Quiche med løg, fennikel og bacon - Få opskriften her

Fredag: Millionbøf med kartoffel-broccoli-mos og rødbeder - Få opskriften her