
PRØV OGSÅ: Ovnstegt kylling med hvidløg og rodfrugter
Skær kyllingekødet i mindre stykker, og sæt det til side. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og skyl dem i koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op. Skyl broccolien, del den i små buketter, og skær stokken i tynde stave. Riv hvidløg og ingefær, og svits det i kokosolie sammen med karrypasta – justér mængden af karrypasta, alt efter hvor stærk du ønsker retten. Tilsæt kyllingekødet, og brun det på alle sider. Tilsæt broccolien, og lad den stege med et par minutter, inden kokosmælk og peanutbutter kommes ved, og saucen røres sammen. Smag til med fiskesauce og limesaft, og tilsæt edamamebønner og nudler. Top wokretten med forårsløg skåret i skrå skiver samt peanuts og koriander. Servér straks, gerne med spisepinde.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Lun linsesalat med honningbagt feta – få opskriften her
Onsdag: Jordskokkesuppe med bacon-bønne-drys – få opskriften her
Torsdag: Lammesatay og blomkålssalat med abrikos og peanuts – få opskriften her
Fredag: Tunbøffer med ærtemos og wasabi-glaze – få opskriften her