

Kylling i flødetomatsauce med svampe
DET SKAL DU BRUGE
- 500 g kyllingebrystfilet
- 1 løg
- 250 g brune champignoner
- 1 peberfrugt
- 2 spsk. olivenolie til stegning
- 1 spsk. Paprika
- 1 tsk. tørret timian
- 1 spsk. koncentreret tomatpuré
- 2½ dl grøntsagsbouillon
- 1 dåse cherrytomater
- 2 dl piskefløde
- 1 spsk. Æbleeddike
- ½ tsk. Sukker
- Salt og peber
Tilbehør:
- 4 dl ris
- 1 håndfuld kruspersille
Opskrift – sådan laver du kylling i flødetomatsauce med svampe
Skær kylling i strimler. Pil løg, og skær det i tynde både. Rens champignoner, og skær dem i halve. Rens peberfrugt, og skær den i brede strimler. Brun kyllingekødet i olie i en gryde. Læg det til side, men lad gryden være varm. Steg løg, champignoner og peberfrugt i gryden i 2-3 minutter. Læg kødet tilbage i gryden, og krydr med paprika og timian. Tilsæt tomatpuré, og rør godt rundt. Hæld bouillon, cherry-tomater og fløde i gryden, og bring saucen i kog. Skru ned for varmen, og lad retten småkoge i 15 minutter. Smag saucen til med æbleeddike, sukker, salt og peber.
Tilbehør:Kog ris efter anvisning på emballagen. Servér risene til kylling i flødetomatsauce, og drys med hakket persille.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Frikadeller og vintersalat med kikærter, appelsin og granatæblekerner – få opskriften her
Tirsdag: Fladbrødspizza med syrlige rødløg, valnødder og feta – få opskriften her
Onsdag: Jordskokkesuppe med torsk, kørvel og pancetta – få opskriften her
Torsdag: Spinatlasagne med valnødder og svampe – få opskriften her