

Krydrede kødboller i chili-tomat-sauce
INGREDIENSER
- 500 g hakket svin- og kalvekød
- 1 fed hvidløg
- 1 æg
- 2 spsk. hvedemel
- 2 spsk. stærk chilisauce
- 1 tsk. mild paprika
- salt og friskkværnet peber
- olie til stegning
TOMATSAUCE
- 1 rødløg
- 1 fed hvidløg
- 1 stor rød peberfrugt
- 2 spsk. olivenolie til stegning
- 1 dåse grofthakkede tomater med oregano og basilikum
- 1 dl Hot Taco Sauce (Tex Mex)
- saft af 1 appelsin
- salt og friskkværnet peber
TILBEHØR
- kogt spaghetti
- klippet purløg eller oregano
Den røde sauce med tomater og peberfrugt er frisk og spicy på samme tid.
1. Pil og hak hvidløget helt fint. Bland det i kødet sammen med æg, mel, chilisauce og krydderier, og rør det til en fast fars. Tril valnøddestore kødboller med fugtige hænder. Steg dem i lidt olie på panden, så de får farve på alle sider.
2. Tomatsauce: Hak løg og hvidløg, skær peberfrugten i store terninger, og svits det i olie i en gryde. Tilsæt tomater, tacosauce og appelsinsaft. Lad det simre 10-15 minutter, og smag til med salt og peber. Læg kødbollerne i tomatsaucen, og varm dem godt igennem. Servér med friskkogt spaghetti og et drys krydderurt.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Rispilaf med nødder og barbecueschnitzler - Få opskriften her
Oksesteaks med lilla løgkompot - Få opskriften her