

Krabbesalat med bid
INGREDIENSER
- ½ agurk
- 200 g krabbekød
- 2 spsk dild
- 2 spsk purløg
- ½ dl aïoli (se evt. opskrift side 83) eller mayonnaise
- Lidt citronsaft
- Salt
- Cayennepeber
- 2 citroner
- Evt. radiser
Vi er klar til picnic! For der er ikke noget skønnere end at pakke frokosten i en kurv og tage den med i skoven, haven, parken eller til stranden. Her har SØNDAGs JULIE HEY pakket masser af lækre sager, salater, fisk og grønt i kurven, taget en plaid over armen og slået sig ned i det grønne.
Fremgangsmåde
Skyl agurken, halver den på langs og fjern kernerne med en teske. Skær den herefter i aflange stænger og derefter i små tern.
Hæld vandet fra krabbekødet og rør det med hakket dild og purløg samt aioli.
Smag salaten til med citronsaft, salt og peber og server den til godt brød, et par citronbåde og evt. et par radiser.
TIP
Aïolien kan evt. erstattes af en god mayonnaise. Prøv f.eks. Green Choice økologisk Mayonnaise, som SuperBest, Kvickly og SuperBrugsen forhandler til ca. 26 kr.