
Aftensmad
Kold kartoffelsuppe med blå ost
6. juli 2010af Beagle Iuel-Brockdorff
Til 2 personer1 hakket løg,1 spsk olie,1-1½ stor melet bagekartoffel,6-7 dl bouillon,1½ dl piskefløde,salt, peber,100 g smuldret blåskimmelostPrøv
Til 2 personer
1 hakket løg,
1 spsk olie,
1-1½ stor melet bagekartoffel,
6-7 dl bouillon,
1½ dl piskefløde,
salt, peber,
100 g smuldret blåskimmelost
Prøv også:
Kartoffelbrød med hasselnødder
Kartoffelsalat med bacon, bønner, avocado og cherrytomat
Skræl kartoflen, skær den i mindre stykker og damp dem med løget i olie i en gryde.
Tilsæt bouillon og lad suppen koge i 12-14 min.
Blend og afkøl.
Rør fløden i og smag til.
Servér suppen med smuldret ost på toppen.