
1. Skræl kartoflerne. Kog dem netop møre, og skær dem i store tern. Pil løget, og hak det groft. Pil og hak hvidløg fint. Tænd ovnen på 190°. Steg kartofler, løg og hvidløg gyldne i olie på en pande, som kan tåle at gå i ovnen. Krydr med salt og peber. Pisk mælk og æg sammen, og hæld det over kartoffelblandingen. Bag tortillaen i ovnen i 25-30 minutter (hvis panden ikke kan sættes i ovnen, kan du tilberede retten i et ovnfast fad). Skær chorizopølsen i tykke skiver, og steg dem sprøde på en tør pande i 2 minutter. Læg dem på et stykke fedtsugende papir. Skyl og hak persille. Drys chorizoskiver og persille over tortillaen.
2. Salat: Skyl salaten. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Vend dem i salaten. Hæld olie og citronsaft over, og krydr med salt og peber. Servér salaten som tilbehør til tortillaen.
TIP: Du kan sagtens bruge tørret chorizo i stedet for friske pølser.
UGENS ANDRE OPSRKIFTER
Bøf med hurtig bearnaisesauce og grøntsager - Få opskriften her
Spaghetti med rejer, hvidløg og chili - Få opskriften her