Aftensmad

Italian wraps

af Susanne Palmqvist 11. august 2009
Foto: Anders Schønnemann
At fylde en tortilla og rulle den sammen, er da noget af det nemmeste. Wrap’ene kan også skæres i skiver og bruges på buffeten eller som små appetizere

(2 stk.)2 store tortillaer, gerne fuldkorns-1-2 spsk. god grøn pesto1 håndfuld skyllet, slynget rucola1 pakke lufttørret skinke, 80- 90 g (f.eks. Prosciutto Crudo Riserva fra Princip/Føtex)100-150 g frisk mozzarella2 spsk. små semitørrede tomater i olie pergament- eller bagepapirLæg tortillaerne på bordet, og smør et tyndt lag pesto på. Læg skinke og rucola henover. Riv osten i trevler med en gaffel eller fingrene, og fordel den på skinken sammen med lidt tomater i olie. Rul dem ret stramt sammen, og pak papir om. Drej enderne godt, så de holdes helt lukkede. Opbevar dem så koldt som muligt, til de skal spises, og skær dem i halve. De kan også skæres midtover og pakkes i endnu et lag papir, så er de lige til at gå til.