Opskrift - sådan laver du Indiske kikærtepandekager med krydret kylling og raita
1. KRYDRET KYLLING: Læg kyllingestrimlerne i en skål. Skræl og riv ingefær. Pil og riv hvidløg. Pres lime. Rør ingefær, hvidløg og limesaft sammen med de resterende ingredienser til marinaden, og vend det i skålen med kylling. Lad kødet marinere på køl i mindst 1 time (gerne op til 1 døgn).
2. Bland kikærtemel, gurkemeje, garam masala, hvidløgspulver og salt i en skål. Rør vand i, så du får en klistret dej uden klumper. Hak koriander fint. Pil rødløg, og skær i tynde skiver. Rør det i dejen. Skyl squash, riv den groft, og rør den i dejen. Stil dejen på køl i mindst 30 minutter. Steg mellemstore pandekager af dejen i olie på en pande, til de er gyldne og sprøde.
3. RAITA: Skyl agurk, og skær den i meget små tern. Hak mynte fint. Rør agurk og mynte sammen med yoghurt, spidskommen og salt. Stil raita på køl indtil servering.
4. KRYDRET KYLLING, FORTSAT: Steg det marinerede kyllingekød i olie på en pande, til det er gennemstegt og gyldent.
5. SERVERING: Fordel kylling over pandekagerne, og top med raita og frisk mynte. Servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Hummerhotdogs med sprødt grønt - Få opskriften her
Tirsdag: Minestronesuppe med kødboller - Få opskriften her
Torsdag: Gulerodsrisotto med parmesan og timian - Få opskriften her
Fredag: Oksemørbrad med salviesmør og saltbagte nye kartofler - Få opskriften her