

Honning-dijon-kyllingelår med jordskokker og druer
DET SKAL DU BRUGE
- 1 kg jordskokker
- ½ bakke vindruer
- 1 spsk. olivenolie
- salt og friskkværnet peber
HONNING-DIJON-KYLLINGELÅR
- 4 kyllingelår
- 1 dl dijonsennep
- ½ dl honning
- ½ dl olivenolie
- 3 kviste frisk rosmarin
- salt og friskkværnet peber
- 2 dl hønsebouillon
TIL SERVERING
- 50 g rucolasalat
- godt brød
1. Tænd ovnen på 200°. Skrub eller skræl jordskokkerne, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Læg dem i et ovnfast fad. Skyl druerne, og vend dem sammen med jordskokkerne. Dryp olie over fadet, krydr med salt og peber, og vend rundt.
2. HONNING-DIJON-KYLLINGELÅR: Dup kyllingelårene tørre. Rør sennep, honning, olie, finthakket rosmarin, salt og peber sammen. Smør kyllingelårene ind i blandingen, og læg dem over jordskokkerne. Hæld bouillon i bunden af fadet, og steg retten i ovnen i 30 minutter, til kyllingelårene er gennemstegte og gyldne.
3. SERVERING: Skyl rucola, og servér det til kyllingen sammen med brød.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Fritata med kartofler og sprød chorizo – Få opskriften her
Onsdag: Fransk galette med skinke og ost – Få opskriften her
Torsdag: Wok med nudler, squash og tigerrejer – Få opskriften her