
Aftensmad
Honning-dijon-kyllingelår med jordskokker og druer
af Emma Martiny
8. marts 2018
Foto: Nina Malling
Når vindruer bages, fremhæves en syrlighed og sødme, der passer perfekt til de nøddeagtige jordskokker. Her får du opskriften på honning-dijon-kyllingelår med jordskokker og druer
Honning-dijon-kyllingelår med jordskokker og druer
Tid: 25 minutter. Ovntid: 30 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 1 kg jordskokker ½ bakke vindruer 1 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber
HONNING-DIJON-KYLLINGELÅR
4 kyllingelår
1 dl dijonsennep
½ dl honning
½ dl olivenolie
3 kviste frisk rosmarin
salt og friskkværnet peber
2 dl hønsebouillon
TIL SERVERING
50 g rucolasalat
godt brød
PRØV OGSÅ: Kyllingelår med nudelsalat
Opskrift - sådan laver du honning-dijon-kyllingelår med jordskokker og druer
1. Tænd ovnen på 200°. Skrub eller skræl jordskokkerne, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Læg dem i et ovnfast fad. Skyl druerne, og vend dem sammen med jordskokkerne. Dryp olie over fadet, krydr med salt og peber, og vend rundt. 2. HONNING-DIJON-KYLLINGELÅR: Dup kyllingelårene tørre. Rør sennep, honning, olie, finthakket rosmarin, salt og peber sammen. Smør kyllingelårene ind i blandingen, og læg dem over jordskokkerne. Hæld bouillon i bunden af fadet, og steg retten i ovnen i 30 minutter, til kyllingelårene er gennemstegte og gyldne. 3. SERVERING: Skyl rucola, og servér det til kyllingen sammen med brød.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Fritata med kartofler og sprød chorizo – Få opskriften her
Onsdag: Fransk galette med skinke og ost – Få opskriften her
Torsdag: Wok med nudler, squash og tigerrejer – Få opskriften her