Aftensmad

Hønsesalat med lufttørret skinke

5. februar 2009
af Beagle iuel-brockdorff
TID: Ca. 15 min. hvis kødet er tilberedt og koldtKyllingekød uden skindog ben (ca. ½ kylling)- fx rester fra mandag2-3 soltørrede tomater2 stilke

TID: Ca. 15 min. hvis kødet er tilberedt og koldt

Kyllingekød uden skindog ben (ca. ½ kylling)- fx rester fra mandag2-3 soltørrede tomater2 stilke bladselleriLidt frisk grøn chili2-4 skiver lufttørret skinkeSalatblade

Dressing:Ca. 1 spsk mayonnaise2 spsk tykmælk elleryoghurtSalt og peberEt drys paprikaRør dressingen sammen.Skær kylling, soltørrede tomater og bladselleri i små stykker og vend dem i dressingen sammen med hakket chili. Smag til med salt, peber og paprika.Steg skinken sprød på en tør pande. Server hønsesalaten på rugboller med salatblade og sprød skinke.