Aftensmad

Hakkebøf med grillede grøntsager

Af Louisa Lorang 30. juni 2021
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er hakkebøf med grillede grøntsager. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 35 min

Det skal du bruge

  • 1 rød peberfrugt i både
  • 1 squash i skiver
  • 1 aubergine i skiver
  • 3-4 nye løg, halverede eller i både
  • olivenolie
  • salt

persille-vinaigrette

  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 spsk. flydende honning
  • 3 spsk. balsamicoeddike
  • ¼ dl olivenolie
  • salt og peber
  • 2 håndfulde persille, finthakket

Bøf

  • 400 g hakket oksekød
  • salt og peber

Tilbehør

  • evt. groft, gerne grillet brød

Opskrift - Sådan laver du hakkebøf med grillede grøntsager

  1. Vend grøntsagerne med olie, og gril dem på en varm grill eller i en super-varm ovn under grillen. Krydr med salt.
  2. Rør sennep, honning, eddike og olie sammen. Smag til med salt og peber, og rør masser af persille i dressingen.
  3. Vend de varme grøntsager med dressingen lige inden servering.
  4. Form kødet til 2 store eller 4 små hakkebøffer, og gril dem på en varm grill eller grillpande.
  5. Krydr med salt og peber, og servér straks hakkebøfferne med grillede grøntsager og evt. brød.

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Fladbrød med ærtehummus & halloumi - Få opskriften her

TIRSDAG: Ristet hvilling med sommersalat - Få opskriften her

ONSDAG: Kyllingebryst med blomkålssalat - Få opskriften her

FREDAG: Sommersnitzler de luxe - Få opskriften her