
Selvudvikling
Lammekoteletter på grill er godt, men de kan også steges på en varm pande.Grillede lammekoteletter med kirsebærsauceTID. 30 min.
Ingredienser Kirsebærsauce 12-18 lammekoteletterOlivenolie til pensling1 kg nye kartoflerSalt, peber 1 spsk smør1 spsk olivenolie1 løg2 dl bouillon, gerne lamme-, alternativt okse- 2 dl kirsebærBasilikumFremgangsmådeVarm grillen op.Smelt smørret i en lille gryde og tilsæt olivenolie. Pil og skær løget i skiver og svits dem i det varme fedtstof i 2 min. Tilsæt bouillon og kog ca. 4 min.Halver og fjern stenene fra kirsebærrene og hæld dem i saucen. Smag til med salt og peber, og tilsæt hakket basilikum.Pensl lammekoteletterne med olie og steg dem på grillen ca. 2 min. på hver side.Anret koteletterne på tallerkener med lidt kirsebærsauce, og server med kogte nye kartofler og resten af saucen til.Lækre opskrifter med søde kirsebær
Grillede lammekotelettermed kirsebærsauce Salat medvarm gedeost Ricottapandekagermed bærsauce Is-dessert medto søde saucer Ostekage medkirsebær Upside downkirsebærkage