koteletter
Aftensmad

Grillede koteletter med couscous og persillesalat

af Camilla Zarah Lawes 24. august 2015
Foto: Columbus Leth
Madplan for uge 34: Ugens torsdagsopskrift er grillede koteletter med couscous og persillesalat. Få opskriften her

Grillede koteletter med couscous og persillesalat til 4 personer

Mellemøstligt tilbehør giver spræl til de grillede koteletter. Benyt lejligheden til at tænde op i havegrillen, hvis vejret er til det. Tid: 25 minutter   DET SKAL DU BRUGE TIL KOTELETTER 4 koteletter (svinekoteletter) 1 spsk. solsikkeolie til stegning salt og friskkværnet peber   PERSILLESALAT 1 lille bundt bredbladet persille 1 lille bundt mynte 2 fed hvidløg saft og skal af ½ usprøjtet citron ¼ dl olivenolie salt og friskkværnet peber   COUSCOUS 300 g couscous 400 g daddeltomater  

Opskrift - sådan laver du grillede koteletter med couscous og persillesala

  1. Persillesalat: Skyl og hak persille og mynte groft. Pil og hak hvidløg groft. Bland krydderurter og hvidløg med citronsaft og fintrevet citronskal, og tilsæt olivenolie. Rør persillesalaten sammen, og krydr med salt og peber.   2. Couscous: Tilbered couscous som anvist på pakken. Skyl og halvér tomaterne. Vend couscous sammen med halve tomat-er og persillesalat (gem lidt til at pynte koteletterne med).   3. Koteletter: Pensl koteletterne med olie, og steg dem 2-3 minutter på hver side i olie på en (grill)pande. Servér koteletterne med et drys persillesalat og couscoussalat som frisk tilbehør.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Laks med sesampanering og lun asiatisk spidskålssalat - Få opskriften her

Tirsdag: Bøf med chili, stegte bønner og ris med majs - Få opskriften her

Onsdag: Krydrede frikadeller og sommerlasagne med squash og ærter - Få opskriften her

Fredag: Kylling stegt i ovn med fennikelsalat og bagte kartofler- Få opskriften her