Opskrift - sådan laver du gnocchi med ovnbagt tomatsauce
1. Ovnbagt tomatsauce: Tænd ovnen på 200°. Skyl tomater, og læg dem i et ovnfad. Skyl squash og peberfrugter, skær dem i tern, og læg dem oven på tomaterne. Pil og pres hvidløg over tomater, peberfrugter og squash, og top med basilikum. Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Bag retten i ovnen i ca. 30 minutter, til tomaterne er rynkede og gyldne. Brug en grydeske til at mose tomater, peberfrugter og squash let sammen til en grov sauce. Smag til med balsamico, salt og peber.
2. Kog gnocchi efter anvisningen på pakken, og afdryp i en sigte. Vend gnocchi sammen med den grove tomatsauce i fadet. Fordel mozzarella over i mindre stykker, og sæt fadet i ovnen i 10 minutter. Pynt med frisk basilikum inden servering.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Græsk torsk med ovnkartofler og tzatziki - Få opskriften her
Onsdag: Vietnamesisk pho-suppe med kylling - Få opskriften her
Torsdag: Galette med svampefyld - Få opskriften her
Fredag: Luksusburger med lynsyltede agurker - Få opskriften her