Opskrift - sådan laver du fyldte squash med oksekød, mozzarella og kartoffelbåde
1. Ovnstegte kartoffelbåde: Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Vend dem med olie, rosmarin, salt og peber, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg kartoflerne sprøde i ovnen i ca. 40 minutter. 2. Skyl de 4 squash, og flæk dem på langs. Skrab den bløde indmad ud med en ske. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem i olie i en gryde sammen med kødet i 2-3 minutter, til kødet er brunet. Hak basilikum fint. Lad tomatsauce, oregano, rosmarin og basilikum stege med i gryden i 5 minutter. Krydr med salt og peber, og tag gryden af varmen. Fordel kødsaucen i de 8 udhulede squash, og drys mozzarella på toppen. Sæt squashene ind i ovnen over kartoflerne, og bag dem i ca. 10 minutter, til osten er smeltet. 3. Servering: Hak basilikum groft, og drys det over de varme squash. Servér med kartoffelbåde til.
TIP: I stedet for squash kan du bruge aubergine eller halverede peberfrugter.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Blomkålscurry med sprød topping og ris - Få opskriften her
Tirsdag: Fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli - Få opskriften her
Torsdag: Kyllingesuppe med spinat og nudler - Få opskriften her
Fredag: Mac and cheese med blomkål, ærter og spidskålssalat - Få opskriften her