
Rør det hakkede kød sejt med salt. Pil løget, og riv det direkte ned i skålen til kødet. Tilsæt æg, mælk, mel, allehånde og peber, og rør farsen sammen. Lad farsen hvile i 15 minutter. Form farsen til frikadeller, og steg dem på en varm pande med smør og olie, til de er gyldne og gennemstegte.
Vintersalat:
Kog perlebyg efter anvisningen på emballagen. Skyl og afdryp kikærter. Skyl og tør rucolasalat. Skræl appelsiner, og skær dem i skiver. Pil rødløg, og skær det i tynde skiver. Halvér granatæblet, og bank kernerne ud med bagsiden af en ske. Bland det hele sammen på et fad.
Appelsindressing:
Rør olivenolie og appelsinsaft sammen, og krydr med salt og peber. Dryp dressingen over salaten. Servér frikadellerne med salaten til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Fladbrødspizza med syrlige rødløg, valnødder og feta – få opskriften her
Onsdag: Jordskokkesuppe med torsk, kørvel og pancetta – få opskriften her
Torsdag: Spinatlasagne med valnødder og svampe – få opskriften her
Fredag: Kylling i flødetomatsauce med svampe – få opskriften her