
Aftensmad
1. Tænd ovnen på 200° varmluft. Pil og hak løg og hvidløg fint. Rør kød, løg, hvidløg, æg, mælk, havregryn, salt og peber sammen til en fars. Form farsen til et aflangt brød, og læg det i midten af et stort ovnfast fad. Vikl parmaskinke omkring farsbrødet, og skub det godt ind under kødet, så det holdes på plads. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter. Tag fadet ud, hæld hvidvin og bouillon i bunden af fadet, og steg videre i ovnen i 30 minutter. 2. BAGTE RODFRUGTER: Skræl og skær rodfrugterne i både, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend med olie, og krydr med salt. Bag dem på en anden rist i ovnen i 30 minutter, til de er gyldne. 3. Hæld hvidvinssaucen fra fadet over i en kasserolle. Tilsæt fløde, og kog saucen op. Smag til med salt og peber. 4. SERVERING: Servér farsbrødet med bagte rodfrugter, og pynt med salvie.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Pasta med svampe og kylling – Få opskriften her
Tirsdag: Grøn shakshuka – Få opskriften her
Onsdag: Tunburger med spidskålsslaw – Få opskriften her
Torsdag: Vegetarisk peanut-curry med aubergine og søde kartofler – Få opskriften her