

Fladbrødspizza med feta og æg
DET SKAL DU BRUGE
- 6 arabiske fladbrød
- 150 g feta
- 8 æg
- 2 spsk. lys tahin
- 1 håndfuld bredbladet persille
Tomatsauce:
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 rød peberfrugt
- 1 spsk. olivenolie til stegning
- 1 tsk. røget paprika
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. stødt koriander
- Salt og peber
- 1 dåse hakkede tomater
Opskrift - sådan laver du fladbrødspizza med feta og æg
Tomatsauce:
Pil og hak løg og hvidløg fint. Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i olie på en stor pande. Tilsæt krydderier, og steg, til løget tager lidt farve. Hæld de hakkede tomater på panden, og lad saucen simre i 10 minutter.
Fladbrødspizza:
Læg fladbrødene på bageplader beklædt med bagepapir. Smør tomatsauce ud på fladbrødene, og fordel feta i mindre stykker over. Slå 2 æg ud på hvert fladbrød. Bag fladbrødene i ovnen i ca. 5 minutter, til æggehviderne er faste, og blommerne stadig er flydende. Dryp tahin over pizzaerne. Pynt med bredbladet persille, og servér.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Tigerrejer med nudler i peanutbuttersauce - Få opskriften her
Tirsdag: Kyllingelår med peberfrugt-caprese - Få opskriften her
Torsdag: Mexicansk picadillo - Få opskriften her
Fredag: Saltimbocca og lun bønnesalat med svampe - Få opskriften her