croissanter
Aftensmad

Croissanter med rejer, cremefraiche og avocadosalat

af Camilla Zarah Lawes 16. juni 2016
Foto: Columbus Leth
Lad ugen begynde GODT med ekstra nem og lækker mad. Her får du opskriften på croissanter med rejer, cremefraiche og avocadosalat

Croissanter med rejer, cremefraiche og avocadosalat til 4 personer

Tid: 20 minutter. Evt. ovntid: 5 minutter   DET SKAL DU BRUGE TIL CROISSANTER 400 g rejer fra frost, optøede ½ icebergsalat 8 croissanter   AVOCADOSALAT 200 g cocktailtomater 2 avocadoer ½ bundt dild saft af ½ citron lidt olivenolie salt og friskkværnet peber   DRESSING 250 g cremefraiche 18 % (f.eks. fra Thise) 1 dl hytteost 3 spsk. ketchup 1 tsk. cayennepeber ½ bundt dild salt   PRØV OGSÅ: Croissanter med fyld smager skønt. Prøv også en hjemmelavet b agel med laks og asparges - det er også let og lækkert. Få opskriften her  

Opskrift - sådan laver du croissanter med rejer, cremefraiche og avocadosalat 

  1. AVOCADOSALAT: Skyl tomaterne, og halvér dem. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Hak dild groft. Bland tomater, avocadoer og dild, og dryp med citronsaft og olie. Krydr med salt og peber.   2. DRESSING: Rør cremefraiche sammen med hytteost, ketchup, cayennepeber og finthakket dild. Smag dressingen til med salt.   3. Lad rejerne dryppe af i en sigte. Skyl og tør salaten, og snit den i tynde strimler. Lun croissanterne i ovnen eller på brødristeren, og skær et hul i hver top. Vend rejerne i dressingen, og anret salat og rejesalat i croissanterne. Servér straks sammen med avocadosalat.   Få mere mad-inspiration i Faktas tilbudsavis
madplan