Aftensmad

Cremet tuntatar

af Julie Hey 18. juli 2011
Foto: Bjørn Jakobsen
Let lille forret eller frokost med tun, agurk og gedeostecreme.

Let lille forret eller frokost med tun, agurk og gedeostecreme.Cremet tuntatarTid: 10 min.

Ingredienser Fremgangsmåde 400 g fersk tun15 g pinjekerner 60 g gedeost, smørbarSalt, kværnet peber½ agurkGrøn stenbiderrogn, evt. Cavi-Art Husk at fisken skal nedfryses ca. 24 timer, inden den skal anvendes rå.Skær tunen i terninger, mens den stadig er en smule frossen.Hak pinjekernerne og rør ? af dem med gedeost, salt og peber.Skyl og skræl agurken, halver den og skrab kernerne ud med en ske.Skær agurken i små fine terninger, der vendes i tunen sammen med gedeostecremen. Smag evt. til med kværnet peber.Anret tuntataren med dekorativ stenbiderrogn og resten af de hakkede pinjekerner.

Her får du 5 lækre fiskeretter med tuntartar, laks, kammuslinger, Victoria Bars og sprødstegte rejer - velbekomme!

Cremet tuntatar Kammuslingermed hindbær Lakserosermed røgcreme Victoria Barsmed fennikelsalat Sprødstegte rejermed avocadosalsa

Dæk op til et hyggeligt og sødt bord med disse produkter fra hollandske PIP i SØNDAGs webshop:

Beige skål m. fugl- PIP collectionDKK 149,00 Lyseblåt krus med fugle- PIP collectionDKK 69,00 Pink låg til tekop- PIP collectionDKK 39,00