

Nem og lækker citronmarineret kylling
Marinade
- 2 spsk. citronsaft
- 1 fed hvidløg
- 20 g olivenolie
- 1 spsk. persille, hakket
- 2 tsk. oregano, tørret
- Salt og peber
Kylling
- 300 g kyllingeoverlår
Andet
- 100 g flute, fuldkorn
- 250 g spidskål
- 30 g sorte oliven
- 1 æble
- 100 g ærter
Opskrift - sådan laver du citronmarineret kylling
Marinade:
Pisk citronsaft, presset hvidløg, olivenolie, persille, oregano, salt og peber sammen til en marinade.
Kylling:
1. Pensl kyllingekødet med marinade på begge sider, og læg det i et ovnfast fad. Kyllingekødet må gerne marinere i 30 til 60 minutter.
2. Steg kyllingekødet i en varm ovn ved 200° i cirka 45 minutter, til det er mørt. Pensl med marinade i flere omgange.
Andet:
Snit spidskål helt fint, skær oliven i halve og æble i både. Bland spidskål, oliven, æble og ærter til en sprød salat. Lun flute i ovnen de sidste 5 minutter af bagetiden.Servér citronmarineret kylling med lun flute og sprød salat.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Champignontærte med grønkålssalat
Onsdag: Omvendt pizza
Torsdag: Thaisuppe med butternutsquash
Fredag: One pot-rodfrugfad