Opskrift - sådan laver du chili con kylling
Pil og hak løg og hvidløg. Rens chilien, og hak den fint. Steg løg, hvidløg og chili i olie i en gryde. Tilsæt hakket kylling og krydderier, og steg, til kødet er brunet. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og evt. en bouillonterning.
Lad gryden simre i mindst 15 minutter. Dræn og skyl bønnerne, og rør dem i chilien. Smag retten til med chokolade, rødvinseddike, salt og peber.
Tilbehør: Snit spidskål fint. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i skiver. Servér chili con kylling med spidskål, avocado, tortillachips, cremefraiche og koriander.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Kartoffelmad med bacon og mandler
Tirsdag: Mørbrad i grøn karry
Onsdag: Quiche med røget laks
Torsdag: Græskarsuppe med sorte ris