Aftensmad

Cæsar delight med rejer

af Louisa Lorang 29. marts 2022
Foto: Stine Christiansen/Skovdal
Ugens tirsdagsopskrift er cæsar delight med rejer. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 25 min

DRESSING

  • 1 dl yoghurt
  • 4 spsk. olivenolie
  • ½ fed hvidløg, fintrevet
  • 1 dl fintrevet parmesan
  • 2-4 spsk. hvidvinseddike
  • salt

SALAT

  • 2 hjertesalater, plukkede
  • ½ blomkål i tynde skiver
  • lidt plukket dild
  • 200 g friskpillede rejer
  • salt og peber

TILBEHØR

  • ristet rugbrød

Super enkel salat inspireret af den klassisk cæsarsalat, men i en lidt lettere udgave og med skønne rejer i. Blomkålen svinger super godt med dressingen!

1. Rør yoghurt med olivenolie, hvidløg og parmesan. Smag til med eddike og salt.

2. Vend salat og blomkål med dressing, dild og evt. lidt mere eddike, og top med rejer. Krydr med salt og peber, og servér straks med ristet brød.

TIP: Er du til den lidt mere klassiske version, kan yoghurten erstattes med mayonnaise og rejer af kylling.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Bbq-burger - Få opskriften her

ONSDAG: Grillet kylling med hummusslaw - Få opskriften her

TORSDAG: Svinekoteletter med varm spinatsalat - Få opskriften her

FREDAG: Rødspætter med hollandaise og blomkål - Få opskriften her