Opskrift - sådan laver du boller i karry med kokos og mango
1. Bring en gryde med vand i kog. Pil og riv løget, og rør det sammen med kød, æg, mel, salt og peber til en fars. Form ca. 15 kødboller med en ske. Kog kødbollerne i gryden i ca. 10 minutter, til de er netop gennemkogte.
2. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken.
3. KARRYSAUCE: Steg karry i smør i en stor gryde. Pil og hak løget fint. Skær frugtkødet af den halve mango i tern. Tilsæt løg og mangotern, og lad det stege med, indtil løgene bliver bløde. Tilsæt mel, og rør rundt. Hæld bouillon og kokosmælk i gryden. Lad saucen koge op, og smag den til. Læg kødbollerne ned i saucen, og varm igennem.
4. SERVERING: Skær frugtkødet af den halve mango i skiver. Anret cashewnødder, mango og koriander i hver sin skål, og servér som tilbehør til retten.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Dampet kylling med urter og græskarkerner – Få opskriften her
Onsdag: Rugbrødssandwich med lakserilette – Få opskriften her
Torsdag: Risotto med spinat og ærter – Få opskriften her
Fredag: Filodejstarteletter med hønsekød og grønne asparges – Få opskriften her