
Tænd ovnen på 200°. Skær et kryds ned i hver kartoffel, og pak dem ind i alufolie hver for sig. Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 1 time, til de er gennembagte. Pil og hak løget. Skyl og tør spinaten. Dræn kikærterne for vand. Steg løget i olie på en pande i 2-3 minutter. Tilsæt kikærter, spidskommen, kanel og chili, og steg videre i 2-3 minutter. Vend spinaten i, og tag straks panden fra varmen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Tahindressing:
Rør yoghurt og tahin sammen, og smag til med salt. Rør evt. lidt mælk i dressingen, hvis du ønsker den mere tyndtflydende.
Servering:
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Flæk granatæblet, og pil kernerne ud. Pak de bagte kartofler ud, og tryk let på dem, så de åbner sig. Fyld kartoflerne med kikærteblandingen, dryp med tahindressing, og drys med granatæblekerner og pinjekerner.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Kyllingepie med porrer, gulerødder og ærter – få opskriften her
Tirsdag: Koteletter med spinatsalat og grov kartoffelmos med ricotta – få opskriften her
Onsdag: Hakkebøffer med linsesalat og rødbedetzatziki – få opskriften her
Torsdag: Teriyakilaks og sort rissalat med rødkål og avocado – få opskriften her