Aftensmad

All-in-one-kylling og fennikel

Af Louisa Lorang 28. juni 2021
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er all-in-one-kylling og fennikel. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 1 t og 0 min

Det skal du bruge

  • 500 g små kartofler
  • salt
  • 2 kyllingebryster, gerne med skind
  • lidt olie til stegning
  • 2 fennike
  • 2 økologiske citroner i tykke skiver
  • olivenolie
  • 2 håndfulde dild, grofthakket

Tilbehør

  • grøn salat
  • olie og eddike

Opskrift - Sådan laver du all-in-one-kylling og fennikel

  1. Skrub kartoflerne, og kog dem knap møre i saltet vand. Vend dem med olie.
  2. Del kyllingebrysterne i to stykker hver, og brun dem i lidt olivenolie på en varm pande.
  3. Skær fenniklerne i både, og vend dem med lidt olie og salt.
  4. Kom kylling, kartofler, fennikel og citron i et ovnfast fad. Krydr med salt, og sæt det hele i en 200° varm ovn i 40-50 minutter, eller til det hele er mørt og gyldent. Vend dild i lige inden servering.
  5. Servér straks kylling med det hele og med en grøn salat til.

 

TIP: Retten kan laves med en hel kylling og fyldes med flere grøntsager til en rustik vennemiddag.

Prøv også denne risotto med sojabønne og pecorino eller denne lækre blomkålssuppe med pocherede østers